15 ایده جذاب تزیین سریع و آسان ته چین مجلسی برای همه + عکس

ته چین مجلسی

طرز تهیه ته چین مرغ زعفرانی در قابلمه

 

ته چین مجلسی یکی از اون غذاهای ایرانی شیک و خوشمزه است که همیشه توی مهمونی‌ها و مجالس خاص حسابی مورد توجه قرار می‌گیره. این غذای محبوب ترکیبی از برنج، مرغ، زعفران و ماست است که وقتی درست درست بشه، با اون لایه‌های طلایی و ته‌دیگ‌های خوش‌رنگش دل هر کسی رو می‌بره. ته چین مجلسی علاوه بر اینکه ظاهر خیلی جذابی داره، طعم و عطر فوق‌العاده‌ای هم داره که باعث می‌شه توی هر مهمونی بدرخشی. این غذا به راحتی می‌تونه هم به عنوان غذای اصلی سرو بشه و هم به عنوان یه پیش‌غذای شیک و مجلسی.

ته چین مجلسی معمولاً با زعفران فراوون درست می‌شه تا هم عطر فوق‌العاده‌ای داشته باشه و هم رنگ طلایی زیبایی به خودش بگیره. یکی از نکات مهمی که توی درست کردن ته چین باید رعایت کنی، استفاده از مواد اولیه باکیفیته؛ مثلاً زعفران اصل و مرغ تازه. برای اینکه ته‌دیگش هم خوش‌طعم و برشته بشه، حتماً باید حرارت رو تنظیم کنی و زمان کافی بهش بدی تا خوب سرخ بشه. اگه می‌خوای توی مهمونی‌ها با یه غذای مجلسی و خوشمزه میزبان باشی، حتماً ته چین مجلسی رو امتحان کن.

 

طرز تهیه ته چین ساده

***

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی

***

طرز تهیه ته چین مرغ در قابلمه

 

برای درست کردن یه ته چین مرغ زعفرانی در قابلمه که هم ظاهر زیبایی داشته باشه و هم طعمش بی‌نظیر باشه، باید چند تا نکته کلیدی رو رعایت کنی. اول از همه، باید مرغ‌ها رو با پیاز، زعفران و ادویه‌های مختلف خوب بپزی تا حسابی خوش‌عطر بشن. بعد از اینکه مرغ‌ها آماده شدن، اون‌ها رو کنار بذار و برنج رو آبکش کن. حالا نوبت به ترکیب اصلی می‌رسه: برنج، زعفران، ماست، زرده تخم‌مرغ و روغن رو با هم مخلوط کن تا یه مایه خوش‌رنگ و خوش‌طعم داشته باشی.

همچنین بخوانید:  جدیدترین مدل های سرویس قابلمه نچسب را از دست ندهید + تصاویر

وقتی همه چیز آماده شد، کف قابلمه رو با روغن چرب کن و مقداری از مایه برنجی رو کف قابلمه بریز و خوب پهن کن. بعد، مرغ‌ها رو روی اون بچین و دوباره یه لایه دیگه از برنج رو روی مرغ‌ها بذار. در نهایت، قابلمه رو روی حرارت ملایم بذار تا ته‌چین به خوبی دم بکشه و ته‌دیگش برشته بشه. وقتی که ته‌چین کاملاً پخته شد و رنگ طلایی زیبا گرفت، می‌تونی اون رو با زرشک و خلال پسته تزیین کنی و سر میز بیاری.

 

طرز تهیه ته چین مرغ ساده

***

***

طرز تهیه ته چین مرغ

***

زعفرانی برای ۴ نفر

 

اگر دنبال یه غذای خوشمزه و در عین حال ساده هستی، ته چین ساده گزینه‌ای عالیه. برای تهیه این غذا به مرغ نیاز نداری و فقط با برنج، زعفران، ماست و تخم‌مرغ می‌تونی یه ته چین خوش‌طعم درست کنی. برای شروع، اول از همه برنج رو با نمک بپز و آبکش کن. بعد زعفران رو دم کن و با ماست و زرده تخم‌مرغ مخلوط کن تا یه مایه یکدست و خوش‌رنگ داشته باشی.

وقتی مایه آماده شد، کف قابلمه رو روغن بریز و لایه‌ای از برنج رو کف قابلمه پهن کن. بقیه مایه رو هم به ترتیب اضافه کن و قابلمه رو روی حرارت ملایم بذار. ته‌چین ساده به خاطر نداشتن مرغ، خیلی سریع‌تر آماده می‌شه و برای وقت‌هایی که زمان کافی نداری، یه گزینه عالیه. بعد از اینکه ته‌چین دم کشید و طلایی شد، می‌تونی اون رو با زرشک و خلال بادام تزیین کنی و یه غذای خوشمزه و ساده برای مهمون‌هات آماده کنی.

 

طرز تهیه ته چین ساده برای ۴ نفر ته چین مرغ برای 15 نفر

***

طرز تهیه ته چین ساده برای ۴ نفر

***

ته چین مرغ برای 15 نفر

 

برای تهیه یه ته چین مرغ مجلسی که همه رو تحت تأثیر قرار بده، باید چند تا نکته رو رعایت کنی. اول از همه، مرغ‌ها رو با پیاز، زعفران و ادویه‌های دلخواهت مثل زردچوبه و دارچین خوب بپز تا حسابی طعم‌دار بشن. بعد برنج رو به روش معمولی آبکش کن و بذار کنار. حالا نوبت به آماده کردن مایه ته‌چین می‌رسه: ماست چکیده، زرده تخم‌مرغ و زعفران دم‌کرده رو با برنج مخلوط کن تا یه مایه خوش‌رنگ و یکدست داشته باشی.

همچنین بخوانید:  راهنمای جامع خرید ست کفگیر ملاقه | انتخاب بهترین مدل برای آشپزخانه شما

وقتی همه مواد آماده شد، کف قابلمه رو با روغن چرب کن و یه لایه از مایه برنجی رو کف قابلمه پهن کن. بعد، مرغ‌های پخته شده رو روی اون بذار و دوباره یه لایه دیگه از برنج رو روی مرغ‌ها بریز. قابلمه رو روی حرارت ملایم بذار و اجازه بده تا ته‌چین خوب دم بکشه و ته‌دیگش طلایی و برشته بشه. وقتی ته‌چین آماده شد، می‌تونی اون رو با زرشک، خلال بادام و پسته تزیین کنی و سر میز بیاری. این ته‌چین مجلسی مطمئناً همه مهمون‌هات رو شگفت‌زده می‌کنه.

 

طرز تهیه ته چین مرغ زعفرانی برای ۴ نفر

***

طرز تهیه ته چین مرغ در قابلمه

***

طرز تهیه ته چین مرغ زعفرانی در قابلمه برای ۶ نفر

 

ته چین مرغ در قابلمه یکی از راحت‌ترین روش‌ها برای درست کردن این غذای خوشمزه و مجلسیه. برای شروع، باید مرغ‌ها رو با پیاز، زعفران، نمک و ادویه‌ها بپزی تا کاملاً نرم و خوش‌طعم بشن. بعد از اینکه مرغ‌ها آماده شدن، برنج رو آبکش کن و کنار بذار. حالا وقت آماده کردن مایه ته‌چین می‌رسه: ماست، زرده تخم‌مرغ و زعفران رو با هم مخلوط کن و برنج رو به این مایه اضافه کن.

کف قابلمه رو با روغن چرب کن و یه لایه از مایه برنجی رو کف قابلمه پهن کن. بعد مرغ‌ها رو روی اون بچین و دوباره یه لایه دیگه از برنج رو روی مرغ‌ها بریز. قابلمه رو روی حرارت ملایم بذار تا ته‌چین خوب دم بکشه و ته‌دیگش طلایی و خوش‌رنگ بشه. بعد از حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت، ته‌چین آماده است. برای تزیین، می‌تونی از زرشک و خلال بادام استفاده کنی و یه ته‌چین خوشمزه و زیبا برای مهمون‌هات آماده کنی.

همچنین بخوانید:  رخت آویز فلزی | انتخابی هوشمندانه برای خانه‌های مدرن + تصاویر واقعی

 

طرز تهیه ته چین مرغ

***

زعفرانی در قابلمه برای دو نفر

تاریخ انتشار: شنبه 5 آبان 1403
Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مجله مودز و لینک مستقیم بلا مانع است. تمامی تصاویر از سطح اینترنت جمع‌آوری شده‌اند. برای حذف تصاویر با ایدی تلگرام @siz_dah ارتباط برقرار کنید.